Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

Eikenhorst-Rit, korte rit i.v.m. Formule 1
Zondag, 28 Augustus 2022

Was weer gezellig de rit naar Thee & koffiehuis De Eikenhorst aan het Wijchensche Ven in de Hatertse Vennen.

Noteer alvast in uw agenda: 2 ritten na elkaar, de eerste op zondag 11 september (deze rit stond op onze lijst zoals afgesproken op de jaarvergadering).

Extra, "De Bert-Rit" op zondag 18 september.

Voor beide ritten, verzamelen vanaf 10.30 uur bij café 't Zwaantje in Deest. Vertrek is om 11.00 uur.

Foto's van de Eikenhorst-Rit in ons fotoboek met dank aan Lineke voor het filmpje en de foto's gemaakt achterop bij Iggy. Ook weer foto's van o.a. een prachtige Mash die weliswaar geen oldtimer is maar een geweldige oldtimer-retro-look uitstraling heeft en natuurlijk ook gewoon met ons kan meerijden (en onze uitstoot van fijnstof reduceert). Denk ook eens aan ECOMAXX BIKE FUEL 2 - SCHONE BENZINE VOOR 2T BROM- EN MOTORFIETSEN