Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

“Bert-Rit” verplaatst naar zondag 25 september. Let op: Verzamelen vanaf 10.00 uur. Vertrek om 10.30 uur.
Zondag, 25 September 2022

Met prachtig weer de "Bert-Rit" gereden en door zijn vriend interessante uitleg gekregen bij, in en rondom het kerkje in Neerlangel met bezichtiging en beklimming van de kerktoren.

 Je kunt het je haast niet voorstellen en alle sporen zijn uitgewist, maar in de Keentse uiterwaarden heeft een vliegveld gelegen. "Efkesweg" heeft daar een klein WOII museum bezocht waar ze o.a. de motor van een Spitfire hebben liggen die zich 4 meter in de grond geboord had.

Met dank aan de fotografen die de foto's hebben gemaakt en nu in ons 'Fotoboek' te bekijken zijn op www.efkeswegdeest.nl