Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

Snerttocht
Zondag, 13 November 2022
Zondag 13 november: Snert-Rit

Verzamelen vanaf 10.00 uur bij café 't Zwaantje. Vertrek om 10.30 uur.
 
Ook bij regen is er gezamenlijk snert met roggebrood & spek eten in café 't Zwaantje.
De rit zal dan niet door gaan maar we komen nog wel gezellig voor de laatste keer van dit jaar bij elkaar.
U ontvangt een mail met de tijd waarop we u verwachten.
 
Ook hebben we op 16 oktober ons erelid Jo Berris (86 jaar en tot zijn 80e mee gereden met de ritten van Efkesweg) in Waelwick ontzettend blij gemaakt met ons bezoek. Hij zag vele oude bekenden.
Zijn vrouw, kinderen en familie genoten zichtbaar en hebben vele filmpjes en foto's gemaakt. Deze zouden ons toe gestuurd worden en met hun toestemming in ons Fotoboek komen.
 
Yesssssss, Super bedankt familie Berris voor het toesturen van de foto's en filmpjes gemaakt door jullie tijdens het bezoek van Efkesweg Deest aan ons Erelid Jo. Klik in MENU op Fotoboek, op 1e link.