Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

Sjaak en Adje Rit
Zondag, 01 Mei 2022
 
Helaas geen "Leo in memoriam Rit" op zondag 1 mei i.v.m. een nog uit te voeren reparatie / restauratie aan de prachtige Batavus G50 combi sport uit 1959 van Leo waarop zijn zoon deze rit mee zou rijden.
 
We rijden op zondag 1 mei wel de “Sjaak en Adje Rit”.
 
Verzamelen vanaf 10.30 uur. Vertrek om 11.00 uur.
 
Deze rit stond eigenlijk gepland voor zondag 17 juli maar dan gaan we in de vroege avond met onze oldtimers naar het festival “Op ‘t Eiland” en naar het vuurwerk kijken.
 
Gelukkig hebben we na 2 jaar van het niet doorgaan van dit evenement weer toestemming gekregen van de organisatie om daar onze oldtimers ten toon te stellen en dit prachtige festival te bezoeken.
 
Zorg dat uw verlichting werkt of neem dan een batterij lampje mee. Bestuurslid Robert zal als achterwacht stand-by staan om bij pech als volgwagen op te treden.
 
Verzamel en vertrektijd volgt, waarschijnlijk weer bij voorzitter Koos in Deest voor wie daar in de buurt woont. En iets later bij bestuurslid Marco in Ewijk.