Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

De Gert-Jan-Rit
Zondag, 13 Maart 2022

Hallo allemaal, Op zondag 13 maart hebben we een hele mooie rit in prachtig weer gereden. De rit was 63 km en ging over kleine weggetjes door de Betuwe. Foto's en filmpjes hiervan in ons Fotoboek op de website. Op zondag 10 april is er weer een rit en rijden we naar Peter Damen in Altforst die een grote collectie oude stationair motoren heeft. Verzamel en vertrektijd volgt. Het kan wel eens voorkomen dat deze mail in uw Spam Map of in de map "Ongewenst" terecht is gekomen. Dit komt omdat Gmail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) denkt dat deze mail verstuurd is door een Robot omdat ik het aan 65 mailadressen stuur. Kijk daarom regelmatig in die map. Misschien zit er wel iets in, dat belangrijk is voor u. U kunt mail van Efkesweg in uw Spam Map markeren als "Vertrouwd". Daarna zal hij niet meer daarin verdwijnen.