Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

Naar Peter Damen Altforst Stationair motoren bekijken
Zondag, 10 April 2022

Hallo oldtimer bromfiets vrienden,

Op zondag 10 april is er een leuke rit naar iemand die voor ons zijn verzameling oldtimer stationair motoren wil starten en laten zien. Deze keer iemand in Altforst. We verzamelen vanaf 10.30 uur bij café 't Zwaantje in Deest en vertrekken om 11.00 uur.

LET OP: De rit van zondag 8 mei is verplaatst. Het is die dag "Moederdag" en waarschijnlijk zal de opkomst niet groot zijn. We verplaatsen hem naar zondag 1 mei en noemen deze rit de "Leo in memoriam rit". Tijdens deze rit zal zoon Eric op 1 van de brommers van ons op 29 november overleden lid Leo van Haren voorop rijden richting Keent alwaar Eric's opa vandaan komt.

Op 22 mei is dan onze 15 jarig bestaan beurs en vragen we natuurlijk nogmaals aan iedereen om met je brommer te komen. Ook vraag ik u vriendelijk en beleefd om de bijlage uit te printen en hier en daar op te hangen om wat bekendheid te geven aan deze beurs. Alvast hartelijk dank hier voor.

Zondag 10 april een leuke rit gereden naar Peter Damen in Altforst.

Daar aangekomen heel hartelijk ontvangen met koffie en broodjes in zijn "ManCave" / prive Stamcafé van liefhebbers van oldtimer stationair motoren.

In zijn café ook 2 bijzondere Pianola's uit 1920 die allebei gedemonstreerd werden door Peter.

Prachtige filmpjes en foto's in ons fotoboek op onze website.

Verder werden er in "het museum" met de stationair motoren, er enkele aangezwengeld en de historie en techniek hiervan verteld.

Nogmaals dank aan ons bestuurslid Robert Kranendonk via welke deze ontmoeting tot stand is gekomen en natuurlijk nogmaals dank aan Peter Damen.

Volgende rit de: "Leo in memoriam Rit" op zondag 1 mei.

Verzamel en vertrektijd volgt.