Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

Jaarvergadering 28 januari 2022 GAAT NIET DOOR!
Vrijdag, 28 Januari 2022, 20:00 - 23:00
  1.  

Koos gaf ook aan dat alle leden weer uitgenodigd zijn op onze jaarvergadering vrijdagavond 28 januari 2022.

We verwachten u vanaf 20.00 uur en aanvang vergadering is om 20.30 uur

 
LET OP: Deze keer hebben we een exclusief gastspreker (via bemiddeling van Bert van Maasdijk) en wel dhr. Henk van Kessel (Mill25 juni 1946) is een Nederlandse voormalig motorcoureur, die vooral actief was in de lichtere klassen, 50 en 125 cc. Zijn beste seizoen was dat van 1974, toen hij wereldkampioen werd in de 50cc-klasse en als vijfde eindigde in de 125cc-klasse. In 1976 kreeg hij de hoogste onderscheiding van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging, de Hans de Beaufort-beker. Deze laatste 2 regels zijn gekopieerd vanaf Google Wikipedia, waarbij de naam Henk van Kessel vermeld wordt in een uiterst gedetailleerd overzicht. Uiterst interessant voor een brommerrijder zoals u en natuurlijk om de verhalen van deze persoon in levende lijve aan te horen op onze jaarvergadering.
 
BIJ VERSLECHTERING VAN DE CORONASITUATIE ZAL DE JAARVERGADERING VERZET WORDEN. MEER HIEROVER OP DEZE SITE EN IN DE MAIL AAN DE LEDEN.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur van Efkesweg Deest