Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

SnertRit
Zondag, 07 November 2021

Dat was leuk op zondag 10 oktober,

Een behoorlijk grote opkomst om weer een ritje te maken. In het FOTOBOEK de leden die er bij waren en die genoten hebben van de 11 dorpentocht en de stationair motoren die bij de broer van Robert aan het lopen waren. Een prachtige en unieke verzameling van zeer oude motoren. Die grootste die liep en die Kees mocht aanzwengelen was uit 1915..!!!! en liep als een naaimachientje.

Helaas een paar pechgevalletjes en daarom ook ook paar dorpen minder gereden dan de bedoeling was.

Na afloop konden we snacken bij het Snackmobiel van Robert die alle leden op een culinaire hap trakteerde.

 
Bedankt Robert en Irma, en allemaal tot zondag 7 november bij het zwaantje.
 
We rijden dan de SNERTTOCHT en omdat we deze rit geen week kunnen uitstellen vragen we jullie om bij een spatje regen toch te komen in regenpak. Waarschijnlijk een klein ritje naar Zaal Verploegen in Woezik waar dan de Zündapp-beurs is. Buiten is daar altijd wel wat te zien en ook binnen in de zaal (op eigen kosten de entree).
 
Is het echt slecht weer dan sturen we jullie een mailtje en kom gezellig met auto naar ons Snert-diner.
De tijd volgt hoe laat de snert voor u klaar staat.
 
Anders:
Verzamelen bij café 't Zwaantje vanaf 10.00 uur
Vertrek om 10.30 uur.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur van Efkesweg Deest