Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

Naar "Ride & Roll"
Zondag, 06 Juni 2021

We maken een leuke tocht en gaan op bezoek bij Han van "Ride & Roll" waar heel veel aparte oldtimer brommers te zien zijn (en natuurlijk ook te koop).

 

Hallo allemaal,

 

Even nog een herinnering dat we zondag 6 juni weer een rit hebben.

 

Ook sorry dat iedereen de e-mailadressen kon lezen. Dit was niet de bedoeling en ook niet toegestaan in het kader v.d. wet op de privacy.

 

Verder vraag ik u of u misschien wat foto's wilt maken tijdens de rit of bij 't Zwaantje en vooral bij "Ride & Roll"  waar ze een heleboel oldtimer bromfietsen, motorfietsen en auto's en onderdelen hebben liggen voor verkoop. Kijkt u maar eens op www.ride-and-roll.com

 

Ik zelf kan deze keer helaas niet mee rijden maar foto's voor onze website zijn altijd leuk om te plaatsen. Mail de foto's maar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We verzamelen om 10.30 uur bij café 't Zwaantje

Vertrek is om 11.00 uur.

 

Namens het bestuur,

 

Met vriendelijke groet,