Let op: als u een rit uitzet dan altijd op papier de routebeschrijving van de rit om af te geven aan de volgwagen + zet minstens 3 plaatsen met adres in de rit waar we de volgwagen altijd moeten tegen komen.

Ook telefoonnummers uitwisselen tussen volgwagen en wie rit uitzet. Ook altijd 1 persoon voorop met geel hesje en achteraan iemand met geel hesje. Diegene die voorop rijdt regelmatig kijken of hij het achterste gele vestje nog ziet. Altijd iemand voorop met portofoon en achterop met portofoon. Locatie delen met Whatsapp.

Voor wie met zijn eigen auto "volgwagen" wilt zijn, de vaste onkostenvergoeding is 20 euro + van ieder lid  wat mee rijdt die dag ontvangt hij/zij nog 1 euro. De aanhanger moet dan van te voren opgehaald worden bij bestuurslid Marco in Ewijk.

Agenda

Slakkentocht of Puzzelrit
Zondag, 10 Oktober 2021

Beste allemaal,

Zondag 10 oktober is er geen Elfstedentocht maar rijden we de 11 dorpentocht (evt. iets meer of minder dorpen afhankelijk v.h. weer).

Dit is een alternatief voor de Slakkentocht die we altijd in het verleden reden in oktober.
 
In de pauze brengen we een bezoek aan een leuke collectie stationaire motoren van de broer van ons bestuurslid Robert Kranendonk. Enkele van deze unieke motoren zullen dan ook daadwerkelijk lopen.
 
Graag vandaar af bij elkaar blijven want we rijden nog naar een plek waar iedereen een traktatie van ons krijgt.
 
Verder heeft het bestuur besloten om volgend jaar weer een beurs te organiseren bij café 't Zwaantje in Deest.
 
Dit is dan de uitgestelde 15 jarig jubileum beurs. Noteer alvast de datum in uw agenda, Het is een makkelijk te onthouden datum en wel op zondag 22-05-'22. Vertel ook uw vrienden hiervan en als u Facebook heeft, kijk eens op
 
Willen enkele leden het contributie bedrag van 10 euro over dit halve corona jaar dat we zijn gaan rijden a.u.b. voldoen bij onze penningmeester Marco.
 
Bedankt, en tot zondag 10 oktober bij het zwaantje
Verzamelen bij café 't Zwaantje vanaf 10.00 uur
Vertrek om 10.30 uur.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur van Efkesweg Deest
 
 
Herinnering 11 dorpentocht  zondag 10 oktober Mail vrijdag 8 oktober :
 
Hallo allemaal,
 
Zondag is het een mooie herfstdag en rijden we de 11 dorpentocht met Oldtimer Bromfiets Club Efkesweg Deest.
 
Helaas is 's morgens café 't Zwaantje gesloten dus drink thuis een extra kopje koffie. Natuurlijk is er koffie in de pauze onderweg tijdens de rit.
 
Voor meer informatie over de rit (en de tractatie door de club) zie www.efkeswegdeest.nl
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur